UI/UX Ontwerp

In een wereld waar bijna alles vanaf de computer gedaan kan worden, verwachten mensen dat deze ervaringen vlekkeloos zijn - en ze merken bijna elk klein ongemak tijdens hun ervaring.

Hier bij In Time Tec gaan we verder dan alleen iets creëren dat visueel aantrekkelijk is. In plaats daarvan integreren we oplossingen voor de behoeften van uw eindgebruikers door de bruikbaarheid te maximaliseren.

Het UI/UX-ontwerp is het verschil tussen een succesvolle lancering en een mislukte poging. Of u nu aan een interne of een openbare applicatie werkt, wij kunnen met u samenwerken om uw gebruikerservaring te verbeteren.

Ons team van deskundige ontwerpers werkt met u samen om ervoor te zorgen dat de gebruikerservaring soepel en succesvol verloopt. Of in een lopend project bij te springen, wij zijn toegewijd om uw sollicitatie naar een hoger niveau te tillen.

We luisteren naar uw pijnpunten, leren ervan, en ontwerpen vervolgens oplossingen om ze te elimineren. We verbeteren de ervaring voor de eindgebruikers door ervoor te zorgen dat onze ontwerpen gebruikersbetrokkenheid stimuleren, intuïtief in gebruik zijn en esthetisch aantrekkelijk zijn.

Van alle reacties op een ontwerp, is "wow!" degene waar we naar streven.

UI UX design image

UI/UX Ontwerp In Actie

nCard

KLANTENPORTAAL

Onze klant, een IT-bedrijf, was begonnen met het aanbieden van "devices as a service'' of DaaS. Ze hadden een portaal nodig voor klanten om de contracten, verlengingen en aanvragen voor nieuwe apparatuur te beheren. Aanvankelijk ontwierpen de technologen de tool op verzoek van de klant, wat vaak betekende dat niemand sprak over het ontwerp van de gebruikersinterface (UI). Dit leidde tot miscommunicatie over de look en feel van het portaal en werk werd een aantal keer overgedaan. In Time Tec bracht een UI-ontwerper in het team van de klant. Deze persoon was verantwoordelijk voor het modelleren van het ontwerp van de tool voordat de ontwikkelaars zelfs maar begonnen te coderen. Ze werkten rechtstreeks samen met zowel de klant als de ontwikkelaars om ervoor te zorgen dat iedereen het eens was over de visie van het portaal. Het nieuwe portaal was in overeenstemming met de andere tools en marketing van de klant. Dit nieuwe portaal bespaarde zowel de klant als de ontwikkelaars tijd door een ontwerper te introduceren om functies te modelleren voordat ze werden gecodeerd, in plaats van dat de klant daarna wijzigingen wilde. Dit zorgde voor duidelijkheid omdat alle betrokkenen precies wisten wat ze konden verwachten met de look en feel van het portaal.

Quality Manifesto Download Image

Kwaliteitsmanifest

Wij geloven in het openlijk delen van wat wij definiëren als kwaliteit met betrekking tot ons werk voor u, onze partners. Klik hieronder om ons kwaliteitsmanifest te downloaden.

LATEN WE IN VERBINDING KOMEN

Ontdek Hoe In Time Tec U Kan Helpen Uw Dromen Vandaag Nog Waar Te Maken!