Technisch Schrijven

Investeren in technisch schrijven helpt uw bedrijf om beter te communiceren, om uw medewerkers sneller op te leiden en uw producten gebruiksvriendelijker te maken.

Ons team van technische schrijvers kan u helpen uw bestaande technische documentatie op te poetsen of nieuwe te maken. We kunnen uw bedrijf tijd besparen en efficiënter maken door lange documenten te maken, zodat u dat niet hoeft te doen..  

Onze technische schrijvers kunnen samenwerken met uw bestaande teams om nauwkeurig vast te leggen wat ze doen. Technisch schrijven, is een gemakkelijke aanvulling op uw bestaande In Time Tec-partnerschap.

Technisch Schrijven helpt bij:

  •       Gebruikershandleidingen
  •       How-To-handleidingen
  •       White Papers
  •       Casestudy's
  •       API-documentatie
  •       Standard Operating Procedures
  •       Datasheets

    Het is tijd om uw documentatie naar een hoger niveau te tillen.

 

Technical Writer

Technisch Schrijven In Actie

folder

DOCUMENTATIE HULP

Onze klant, een wereldwijd bedrijf op het gebied van IT-oplossingen, had hulp nodig met hun servicedocumentatie. Onze technische schrijvers konden met hun experts samenwerken om beter vast te leggen welke diensten ze aanbieden. De resulterende documentatie hielp het bedrijf om meer klanten te bereiken, omdat ze betere uitleg hadden voor hun diensten.

pencil

ONBOARDING GEMAKKELIJKER GEMAAKT

Onze klant, een wereldwijd financieel bedrijf, wilde het gemakkelijker maken om nieuwe programmeurs aan boord te krijgen. Om dit te doen, wilden ze betere best practice-documentatie om nieuwe medewerkers mee te trainen. De technische schrijvers van In Time Tec konden samenwerken met de experts van de klant om de beste manier om hun werk te doen te begrijpen en vast te leggen. De resulterende documentatie werd getest door In Time Tec-programmeurs, om ervoor te zorgen dat de documentatie begrijpelijk was voor programmeurs die de taak nog nooit eerder hadden uitgevoerd. De geteste trainingsdocumenten hielpen de klanten ervoor te zorgen dat al hun nieuwe programmeurs op de hoogte waren.

QualityManifestoDownload

Onze kwaliteitsbelofte aan u

Wij geloven in het openlijk delen van wat wij definiëren als kwaliteit met betrekking tot ons werk voor u, onze partners. Klik hieronder om ons kwaliteitsmanifest te downloaden.

LATEN WE IN VERBINDING KOMEN

Ontdek hoe In Time Tec u kan helpen uw dromen vandaag nog waar te maken!