Ontwikkeling Van Mobiele Apps

Tegenwoordig is er voor bijna alles wel een app. Bedrijven over de hele wereld zijn begonnen met het gebruik van mobiele apps - en hun klanten verwachten dat dit proces naadloos verloopt. In Time Tec biedt een ontwikkelingsservice voor mobiele apps waarmee uw bedrijf concurrerend en up-to-date kan blijven.

Het hebben van een mobiele app voor uw bedrijf zal u helpen uw zichtbaarheid te vergroten en toegankelijker te zijn voor uw klanten. Wie wil dat niet?

Het kan ook helpen bij merkherkenning en marketing. Met mobiele applicaties kunt u rechtstreeks met uw klant communiceren, wat kan helpen bij klantloyaliteit. Nu er meer mobiele gebruikers zijn dan desktopgebruikers, is het tijd om ervoor te zorgen dat uw klanten een vlekkeloze mobiele applicatie-ervaring hebben.

Wij zijn er om daarbij te helpen.

Mobile App Development

Mobiele Ontwikkeling In Actie

check

AANWEZIGHEID TRACKING APPLICATIE

Onze klant, een non-profitorganisatie die leercertificaten en cursussen beheert, had een handmatig op eer gebaseerd systeem voor het volgen van opleidingsprogramma's. Leden woonden een evenement bij om credits te krijgen, kregen een stuk papier waarop de credits stonden en voerden vervolgens handmatig credits in het bestaande non-profitsysteem in. Veel mensen vergaten te registreren of noteerden verkeerde gegevens en er was te veel ruimte voor onnauwkeurigheden. In Time Tec bouwde een mobiele applicatie die het hele systeem online zette. Met de app kunnen leden zich registreren, inchecken en evenementen volgen die ze bijwonen voor credits voor hun opleiding. In plaats van te onthouden om credits handmatig bij te houden, scannen leden nu gewoon een QR-code wanneer ze bij een evenement aankomen en hun aanwezigheid wordt bijgehouden voor credits. Nauwkeurigere kredietregistratie voor opleidingprogramma's met minder ruimte voor menselijke fouten, bespaart leden en klanten tijd.

Quality Manifesto Download Image

Kwaliteitsmanifest

Wij geloven in het openlijk delen van wat wij definiëren als kwaliteit met betrekking tot ons werk voor u, onze partners. Klik hieronder om ons kwaliteitsmanifest te downloaden.

LATEN WE IN VERBINDING KOMEN

ontdek hoe In Time Tec u kan helpen uw dromen vandaag nog waar te maken!