Modernisering Van Verouderde Softwaresystemen

Modernisering van verouderde softwaresystemen optimaliseert bedrijfssystemen om de efficiëntie te verbeteren, technologische beperkingen aan te pakken en de integratie met andere systemen op basis van nieuwere technologieplatforms te verbeteren.

Het is belangrijk om veilig te blijven in de moderne wereld. Door verouderde softwaresystemen niet te updaten, loopt de software het risico gemakkelijker ten prooi te vallen aan een cyberaanval, de activiteit te vertragen vanwege prestatieproblemen en niet-compliant te worden.

Door uw verouderde softwaresysteem bij te werken, kan uw bedrijf voldoen aan de verwachtingen van de klantervaring door functionaliteit en flexibiliteit toe te voegen. 

Het is tijd om uw digitale transformatie te versnellen.

Legacy Software System Modernization Image

Modernisering Van Verouderde Softwaresystemen In Actie

people-1

Upgrade van de publieke Sector

Onze klant, een afdeling voor de staat Idaho, had meerdere bedrijfsprocessen die afhankelijk waren van processen op papier. Alles was handmatige invoer, vervelend en tijdrovend. In Time Tec heeft gekeken naar de huidige processen en technologie die wordt gebruikt, en zo diepgaand inzicht gekregen en bepaald hoe we hen konden helpen hun systemen te moderniseren. We hebben een webportaal gebouwd en onderhouden om alle oude processen sneller en efficiënter te kunnen ondersteunen. We hebben de hiaten opgevuld door de teams te helpen een beter begrip van gegevens te krijgen en verspilling te elimineren door verbeterde workflows voor het importeren van gegevens van derden.

Quality Manifesto Download Image

Kwaliteitsmanifest

Wij geloven in het openlijk delen van wat wij definiëren als kwaliteit met betrekking tot ons werk voor u, onze partners. Klik hieronder om ons kwaliteitsmanifest te downloaden.

LATEN WE IN VERBINDING KOMEN

Ontdek hoe In Time Tec u kan helpen uw dromen vandaag nog waar te maken!