Diensten Per Aanbod

In Time Tec bied softwareontwikkelingsdiensten via vier verschillende modellen: een mix van onshore en offshore resources, onshore-only resource teams, offshore-only resource teams en near-shore teams (offshore teams die binnen een specifieke tijdzone werken). De teamgrootte, het leveringsmodel en het technische domein zijn gebaseerd op de behoeften van onze partner en het is het gevestigde partnerschap tussen In Time Tec en onze klanten dat een krachtige context creëert waarin we kunnen leveren.

Test Automation Image

Door testen te automatiseren om de time-to-use te versnellen, zijn uw applicaties en systemen sneller en foutloos klaar voor gebruik.

Ons team sluit naadloos aan op bestaande ontwikkelingen om code te testen en een verbeterde ervaring voor de eindgebruiker te bieden. Deze checks and balances versnellen de implementatie en zorgen ervoor dat de code schoon en schaalbaar is. Lees meer over het automatiseren van uw ontwikkelingstests. 

Business Intelligence (BI) is een combinatie van strategieën en tools die zijn ontworpen om gegevens te analyseren en een inzicht op het verleden, heden en de toekomst van uw bedrijf te bieden.

Ons team van BI-analisten kan u helpen strategische datagestuurde beslissingen te nemen die de bedrijfswaarde verhogen. BI helpt uw bedrijf realtime gegevens te verzamelen waarmee u uw inzichten kunt koppelen aan actie. Laat ons u helpen uw gegevens aan het werk te zetten.

Business Intelligence Image
Cyber Security Image

Cyberbeveiliging is essentieel voor het beschermen van de gegevens en de integriteit van alle belangrijke bedrijfsmiddelen die aan een organisatie zijn verbonden. Het beschermt uw bedrijf tegen ongeoorloofde toegang en blootstelling aan gegevens die negatieve gevolgen kunnen hebben.

We werken nauw samen met uw interne beveiligingsteams om uw gegevens te beschermen en te bewaken, zodat u zich kunt ontspannen in de wetenschap dat voor alles wordt gezorgd. Bescherm uw waardevolle gegevens en bedrijfsmiddelen.

Data verzamelen is één ding. Weten wat u ermee moet doen is een volgende.

Beide zijn essentieel voor de toekomstige groei van uw bedrijf. We zullen nagaan hoe data waardevolle resultaten kunnen opleveren voor uw bedrijf. We identificeren vragen en antwoorden met echte data en begrijpen hoe die antwoorden op zinvolle manieren kunnen worden gebruikt om uw bedrijf vooruit te helpen. Ontdek hoe data science uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Data Science Image
DevOps Image

DevOps combineert ontwikkeling en operaties om continue, hoogwaardige ontwikkeling te bieden gedurende de levenscyclus van het project.

Met ons onshore/offshore blended model kunnen we met uw bedrijf samenwerken om 24/7 ondersteuning te bieden en ervoor te zorgen dat releases en lanceringen naadloos verlopen. Verbeter uw product- en feature-lanceringen met DevOps.

Quality Assurance Image

Het monitoren van uw ontwikkeling en projecten is de sleutel tot een succesvolle bedrijfsvoering. Met behulp van de nieuwste procedures, technieken en tools kunnen we ervoor zorgen dat uw project, website of dienst zo goed mogelijk werkt.

Ons team is op de hoogte van de nieuwste gedefinieerde normen en kan helpen ervoor te zorgen dat uw projecten hieraan voldoen, zodat u aan één ding minder hoeft te denken. Lees meer over hoe ons team van QA's uw bedrijf kan helpen.

Modernisering van verouderde softwaresystemen optimaliseert bedrijfssystemen om de efficiëntie te verbeteren, technologische beperkingen aan te pakken en de integratie met andere systemen op basis van nieuwere technologieplatforms te verbeteren.

Door uw verouderde softwaresysteem bij te werken, kan uw bedrijf voldoen aan de verwachtingen van de klant door functionaliteit en flexibiliteit toe te voegen. 

Kom meer te weten over het versnellen van uw digitale transformatie.

 

Legacy Software System Modernization Image
Mobile Application Development Image

Mobiele applicaties beheersen de zakenwereld. Als u er een heeft, kunt u de activiteiten achter de schermen stroomlijnen, de betrokkenheid bij uw klanten vergroten en de productiviteit verhogen.

Door softwareontwikkeling uit te besteden, kunt u zich richten op uw core business. We hebben onshore en offshore bronnen die u kunnen helpen bij het ontwikkelen, onderhouden of verbeteren van elke mobiele applicatie die u heeft of wilt hebben. Werk met In Time Tec aan uw volgende mobiele applicatie.

Technical Writer

Uw werk is ingewikkeld, maar u moet het toch kunnen uitleggen aan klanten en medewerkers. Dat is waar technisch schrijven om de hoek komt kijken. Ons team van technische schrijvers maakt de ingewikkelde documenten voor u.

Onze technische schrijvers kunnen uw bestaande documentatie oppoetsen of nieuwe documenten maken. Uw bedrijf functioneert beter met duidelijke gebruikershandleidingen, whitepapers, casestudy's en nog veel meer. Ontdek hoe onze schrijvers uw bedrijf kunnen helpen.

Het UI/UX-ontwerp is het verschil tussen een succesvolle lancering en een mislukte poging. Of u nu aan een interne of een openbare applicatie werkt, wij kunnen met u samenwerken om uw gebruikerservaring te verbeteren.

Ons team van deskundige ontwerpers werkt met u samen om ervoor te zorgen dat de gebruikerservaring soepel en succesvol verloopt, of u nu iemand nodig heeft van begin tot eind, of om in het midden te springen van een reeds bestaand project, wij zijn toegewijd om uw aanvraag naar het volgende niveau te brengen. Verbeter uw gebruikerservaring en interface.

UI/UX Design Image
Web Application Development Image

Op maat gemaakte cloudgebaseerde softwaretoepassingen kunnen uw bedrijf vereenvoudigen en stroomlijnen, waardoor u tijd en mentale energie vrijmaakt voor meer inkomstengenererende activiteiten.

Onze deskundige en ervaren ontwikkelaars schrijven kwaliteitscode om aangepaste applicaties te ontwerpen voor verschillende platforms voor uw bedrijf. We zorgen ervoor dat alle gebruikers een consistente ervaring hebben, ongeacht waar of hoe ze de applicatie gebruiken. Ook zorgen we ervoor dat alle gegevens en functies een hoog niveau van integriteit behouden. Kom meer te weten over het maken van een webgebaseerde applicatie voor uw bedrijf.

Wij zorgen voor de softwareontwikkeling, zodat u uw zakelijke doelen kunt realiseren!