DevOps

Onze lokale DevOps- en testteams passen naadloos in de bestaande ontwikkeling om code te testen en een verbeterde ervaring voor de ervaren te bieden. Deze checks en balances versnellen de implementatie en zorgen ervoor dat de code schoon en schaalbaar is.

Door ontwikkeling en bedrijfsvoering te consolideren, is het onze prioriteit om bedrijven te helpen door 24 uur per dag ondersteuning en onderhoud te bieden.

Van begin tot eind staan wij voor u klaar.

Do more, do it better, and do it faster - DevOps Engineering Image

DevOps In Actie

computer

MEERDERE IDENTIEKE OMGEVINGEN

In Time Tec werkte samen met een digitaal marketingbedrijf om snel meerdere, identieke omgevingen te creëren. We hebben ervoor gezorgd dat de gecreëerde omgevingen consistent waren om zo de ontwikkelingsworkflow te ondersteunen. We hebben het maken van test-/dev-/staging-/productieomgevingen geautomatiseerd met behulp van Azure Resource Manager-sjablonen en we hebben de machineconfiguratie geautomatiseerd met Powershell DSC. Deze implementatie hielp de kosten en levertijden te verlagen. Ons team zorgde ervoor dat de cyclustijd van defecten werd verkort, met een groter vermogen om defecten te reproduceren en te herstellen.

Quality Manifesto Download Image

Kwaliteitsmanifest

Wij geloven in het openlijk delen van wat wij definiëren als kwaliteit met betrekking tot ons werk voor u, onze partners. Klik hieronder om ons kwaliteitsmanifest te downloaden.

LATEN WE IN VERBINDING KOMEN

Ontdek hoe In Time Tec u kan helpen uw dromen vandaag nog waar te maken!