Data Science

Data verzamelen is één ding. Weten wat u ermee moet doen is een volgende. Beide zijn essentieel voor de toekomstige groei van uw bedrijf.

Ervaar de wonderen van data en maak betere en snellere zakelijke beslissingen mogelijk door gebruik te maken van het onbeperkte potentieel van data science.

We zullen nagaan hoe gegevens waardevolle resultaten kunnen opleveren voor uw bedrijf. We identificeren vragen en antwoorden met echte data en begrijpen hoe die antwoorden op zinvolle manieren kunnen worden gebruikt om uw bedrijf vooruit te helpen.

We kunnen gebruikmaken van bestaande gegevensbronnen en indien nodig nieuwe creëren om krachtige inzichten te verzamelen die u zullen helpen uw zakelijke doelen te bereiken en KPI's te maximaliseren.

Data Science

Data Science In Actie

print

ZAKELIJKE BESLISSINGEN VERSNELLEN

De apparaten die onze klant aan hun klanten verkocht, veroorzaakten fouten, waardoor klanten gingen klagen en downtime in workflows hadden. Bovendien verloor onze klant geld omdat ze rekenden per gebruik van het apparaat; aangezien het apparaat fouten had, werd het niet gebruikt. Elk apparaat heeft zijn eigen foutenrepository, dus de klant verzamelde gegevens, maar analyseerde deze niet en nam er geen beslissingen over. In Time Tec heeft een datawarehouse gebouwd om de interne foutrapportagesystemen van de apparaten te monitoren en te analyseren. Onze oplossing brengt de apparaatfoutgegevens naar een datawarehouse voor analyse en actie. We hebben ook modellen gebouwd die patronen in de fouten zoeken, zodat grote veranderingen kunnen worden aangebracht voordat de fouten problemen veroorzaken voor de klanten. De klanttevredenheid nam toe omdat onze klant nu dagelijks proactief kan zijn met ons systeem, dat trends detecteert en hardware- of firmware-updates voorstelt voordat het een groot probleem wordt. Dit resulteert in een hogere omzet omdat apparaten niet zo vaak uitvallen, klanten ze meer gebruiken en daarom verdient onze klant meer geld.

ambulance

AUTOMATISERING VAN DE PRODUCTIEBEWAKING

Een technologiebedrijf in de gezondheidszorg controleerde elke dag handmatig meerdere dashboards voor meerdere klanten om de gezondheid van hun softwaresysteem te controleren. Technologen besteedden drie tot vier uur per dag aan het monitoren van alle dashboards en het maken van tickets om problemen op te lossen. In Time Tec creëerde een team van onshore-ontwikkelaars om samen te werken met het bestaande team van het bedrijf om de handmatige productiebewaking te verminderen. Ons team heeft een API-aanroep van AppInsights via Azure in een Python-script gemaakt; de analyse wordt uitgevoerd in Python en er word een signaal gegeven wanneer er een probleem is; er wordt dan een Jira-ticket gemaakt voor het probleem. Door samen te werken met In Time Tec kon dit bedrijf de tijd die besteed werd aan handmatige monitoring en ticketing verminderen, waardoor het minstens 15 uur werktijd per week terugkreeg.

info

MODERNE DATA PIPELINE MONITORING EN OPTIMALISATIE

Een IT-bedrijf liet een team van technologen de eerste basis leggen voor een dataproject en nu besteedden ze hun tijd aan het onderhouden van het project. Dit project bracht gegevensbronnen naar een cleanroom en stuurde de informatie naar een ander team om te analyseren. In Time Tec een gemengd team van onshore en offshore ontwikkelaars om het project over te nemen van het team van het bedrijf. We onderhouden en optimaliseren nu het proces en voegen indien nodig nieuwe gegevensbronnen toe. Het team van het IT-bedrijf is nu vrij om andere projecten binnen het bedrijf te creëren en zich daarop te focussen.

Kwaliteitsmanifest

Wij geloven in het openlijk delen van wat wij definiëren als kwaliteit met betrekking tot ons werk voor u, onze partners. Klik hieronder om ons kwaliteitsmanifest te downloaden.

QualityManifestoDownload

LATEN WE IN VERBINDING KOMEN

Ontdek hoe In Time Tec u kan helpen uw dromen vandaag nog waar te maken!