Cyberbeveiliging

Naarmate cyberaanvallen steeds geavanceerder worden, moeten bedrijven een stap voor blijven met hun cyberbeveiliging. Bij In Time Tec kunnen we u daarmee helpen.

Cyberbeveiliging is essentieel voor het beschermen van de gegevens en de integriteit van alle belangrijke bedrijfsmiddelen die aan een organisatie zijn verbonden. Het beschermt uw bedrijf tegen ongeoorloofde toegang tot of blootstelling aan gegevens die tot negatieve gevolgen kunnen leiden. Zonder cyberbeveiliging bestaat de mogelijkheid dat uw bestanden worden gelekt, gewijzigd of vernietigd. Onze technici doen er alles aan om uw gegevens te beschermen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Het beschermen van uw gegevens is de enige manier om uw bedrijfsmiddelen tegen bedreigingen te beschermen.

CyberSecurity-1

Cyberbeveiliging in Actie

data

VOLLEDIG DATABASE OP MAAT TE MAKEN

Een bedrijf voor bouwsoftwareoplossingen had een derde partij nodig om hun bestaande systeem te testen. Ze wisten dat ze voldoende beveiliging en verdediging hadden gebouwd en iemand nodig hadden om hun tests te valideren. In Time Tec heeft in wezen hun applicatie gehackt als test of te compromitteren en kwetsbaarheden met de klant te delen. We waren in staat om veel van hun bestaande verdedigingswerken te omzeilen en ze hiaten voor uitbuiting te laten zien. We hebben de klant een rapport van de kwetsbaarheden bezorgd, laten zien welk deel van de code kwetsbaar was en we hebben oplossingen voorgesteld. We zorgden voor meer veiligheid door hiaten te vinden waar de applicatie veiliger gemaakt kon worden. We hebben ook gevalideerd wat werkte, door te bewijzen dat een deel van wat ze hadden gedaan, werkte zoals het moest.

Quality Manifesto Image

Onze belofte voor kwaliteit aan onze partners

Wij geloven in het openlijk delen van wat wij definiëren als kwaliteit met betrekking tot ons werk voor u, onze partners. Klik hieronder om ons kwaliteitsmanifest te downloaden.

LATEN WE IN VERBINDING KOMEN

Ontdek Hoe In Time Tec U Kan Helpen Uw Dromen Vandaag Nog Waar Te Maken!