Test Automatisering

Wilt u de snelheid en efficiëntie van uw software verbeteren met weinig tot geen menselijke tussenkomst? Dan bent u op de juiste plaats.

Geautomatiseerde Testen zijn ontworpen om de diepte en reikwijdte van tests te vergroten om ervoor te zorgen dat uw software optimaal presteert.

Door testautomatisering te gebruiken, kan uw bedrijf de productiviteit verhogen en een verbeterde productkwaliteit bieden.

Wij kunnen u voorzien van automatiseringstests die perfect passen bij uw bedrijfsdoelstellingen.

Test Automation Image

Testautomatisering In Actie

nleaf

GEAUTOMATISEERDE GEGEVENSVALIDATIE

Onze klant, een agribusiness, migreerde van een oude technologie, Data Manager-planner en in SQL opgeslagen procedures, naar de nieuwe technologie, Control-M Scheduler en Microsoft SSIS-pakketten. Ze wilden zeker weten dat de nieuwe tool op dezelfde manier werkte als het oudere tool. Het was van het grootste belang dat er tijdens de migratie niets veranderd of verloren ging. De manier om dit te garanderen was door beide tools uit te voeren en de gegevens te vergelijken. De klant wist dat het een bijna onmogelijke taak was voor een mens om de miljoenen rijen gegevens te vergelijken. In Time Tec heeft een op maat gemaakt gebouwd om de data automatisch te vergelijken. Elke week deden we testen. Ze slaagden of zakten en we boden oplossingen voor de mislukte tests. We waren in staat om de verveling te verlichten van iemand die handmatig de gegevens van de ene tool met de andere zou moeten vergelijken. We hebben ze met succes overgezet naar een nieuwe tool, defecten in een vroeg stadium opgespoord en gedurende het hele proces geautomatiseerd.

Quality Manifesto Download Image

Kwaliteitsmanifest

Wij geloven in het openlijk delen van wat wij definiëren als kwaliteit met betrekking tot ons werk voor u, onze partners. Klik hieronder om ons kwaliteitsmanifest te downloaden.

LATEN WE IN VERBINDING KOMEN

Ontdek hoe In Time Tec u kan helpen uw dromen vandaag nog waar te maken!